İlker Aksum nişanlandı ve tedavi olacak

İlker Aksum nişanlandı ve tedavi olacak

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu İlker Aksum, kız arkadaşı Şeyma Şener ile evlilik yolunda ilk adımı attılar ve nişanlandılar...

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi "Mardin İşi"nde başrolü üstlenen oyuncu, sevgilisi Şeyma Şener'le de evlilik kararı aldı. Çift, kısa bir süre önce nişan yüzüklerini taktı. İlker Aksum'a "uyuşturucu içmek ve bulundurmak" suçundan açılan davanın ilk duruşmasında karar çıktı.


Oyuncunun Beşiktaş'taki evinde 5 Ağustos 2013'te yapılan aramada uyuşturucu bulunmuş, Aksum bağımlı olmadığını ve sadece denemek amacıyla iki kez kullandığını söylemişti. İstanbul Adalet Sarayı 27. Sulh Ceza Mahkemesi, ilk duruşmada Aksum'un tedavi olmasına ve bir yıl süreyle denetimli serbestlik tedbirine tabi tutulmasına karar verdi.


Karara göre oyuncuya rehberlik edecek bir uzman görevlendirilecek. Uzman, Aksum'u uyuşturucu kullanmanın etki ve sonuçları hakkında bilgilendirecek, ayrıca ona sorumluluk bilincinin gelişmesine yönelik olarak öğütler verecek, yol gösterecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...