Trabzonspor İsrailli müslüman oyuncuyu bitirmek üzere

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor İsrailli müslüman oyuncuyu bitirmek üzere

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor, bonservisi elinde bulunan İsrailli müslüman orta saha oyuncusu Bibras Natkho'nun transferinde sona yaklaştı.

Trabzonspor'da prensipte anlaşmaya varılan Cezayir milli takımının teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in ısrarla istediği oyuncuların başında yer alan Bibras Natkho'nun transferinin olumlu gelişme sağlandı. 4 sezon oynadığı Rusya'nın Rubin Kazan takımının geçtiğimiz sezonun devre arasında Yunanistan'ın Paok takımına kiraladığı Bibras Natkho'nun bonservisinin elinde olduğu bildirildi. Bu yüzden elini çabuk tutan bordo mavili yöneticiler, Bibras Natkho'yla yıllık ücreti konusunda anlaşmaya vardı.

AÇIKLAMA YABANCILAR GÖNDERİLDİKTEN SONRA

Menajerinin istediği imza parası konusunda Bibras Natkho'dan kolaylık isteyen yönetimin, eldeki mevcut yabancı oyuncuları gönderdikten sonra resmi açıklama yapacağı belirtildi. Bibras Natkho'nun müslüman olduğu ve bu yüzden müslüman bir ülkede futbol hayatını sürdürmek istediği öğrenildi.

ADRİAN'DAN 2 MİLYON EURO GELDİ nbsp;
Trabzonspor'un Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımına 3 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ile sattığı Adrian'dan 2 milyon euro, kulübün kasasına girdi. Kalan 1 milyon 250 bin Euro'yu ise banka teminatı olarak alan bordo mavililer, yıl sonuna kadar bu parayı da kasasına koyacak. Yönetimin Adrian'dan gelen parayla yeni transfer ettiği oyuncuların bonservis bedeli ve peşinatlarının bir bölümünü ödediği belirtildi. nbsp;

KOMBİNE KARTLAR YARIN SATIŞTA nbsp;
Trabzonspor, 2014-2015 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kart satışlarına yarın başlayacak. İlk olarak eski kart sahipleri 12 Temmuz'a kadar yerlerini tekrar satın alabilecek. Kombine kartların fiyatları ise şöyle:
"Kale arkası: 600 TL, Maraton A-D Blok: 900 TL, Maraton E-H Blok: 900 TL, Maraton B-C-F-G Blok: 1200 TL, Kapalı kenar: 2 bin 500 TL, Kapalı orta: 3 bin TL, VIP: 6 Bin TL, VIP Özel: 50 bin TL"

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...