Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünya Kupası'nda ısıran ısırana!

Dünya Kupası'nda ısıran ısırana!

SPOR Haberleri

Suarez'in İtalyan defans oyuncusu Chiellini'yi ısırmasının ardından Uruguay'ın maçlarından birinde bir başka 'ısırık' olayı daha yaşandığı ortaya çıktı.

Uruguay'ın İngiltere'yi 2-1 mağlup ettiği Sao Paulo'daki karşılaşmayı stadyumda izleyen İngiliz taraftarlar arasında çıkan bir tartışma sonucu taraftarlardan biri diğerinin kulak memesini ısırarak kopardı. Olayın ırkçılık sebebiyle yaşandığı ortaya çıktı. İki saldırganın, siyahi bir İngiliz taraftara "Sen İngiltere'yi destekleyemezsin" diyerek, ırkçı hakaretler ettiği ve daha sonra siyahi gence şiddet uyguladıkları belirlendi. Arbede de ırkçı saldırgan, gencin kulak memesini ısırarak kopardı. Olay anı çevredekiler tarafından da kameraya kaydedildi. Saldırıya uğrayan Robert Farquharson adlı genç koparılmış kulak memesini kameraya gösterdi. Sao Paulo'daki olayın ardından harekete geçen Brezilya polisi, şüphelileri İngiltere'nin gruptaki son maçını oynayacağı Belo Horizonte'de aradı ancak bulamadı. İngiliz yetkililer, kendilerinin durumdan haberdar edildiğini açıkladı.


Dünya Kupası'nda ısıran ısırana!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...