Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altınları bir anda böyle çaldı - İZLE

/ Kaynak: DHA
Altınları bir anda böyle çaldı - İZLE

YAŞAM Haberleri  / DHA

Uşak'ta yaşı küçük bir çocuk ile kuyumcunun dikkatini dağıtan kadın, 3 bilezik ve 600 lira para çaldı. O anlar güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Olay, geçen cuma günü, Gazi Bulvarı'nda Belediye binası girişindeki kuyumcuda meydana geldi. 30-35 yaşları arasında türbanlı ve hamile gibi görünen bir kadın, 12-13 yaşlarında bir çocuk ile kuyumcuya geldi. Ücretini verip Cumhuriyet altınını satın alan kadın, bileziklere bakmaya başladı. Bu sırada kuyumcunun dikkatini dağıtan kadın, 3 bileziği önce elindeki cüzdanın altına gizledi, ardından arkasına geçen çocuğa verdi. Kadından bileziği alan çocuk bunları cebine koydu. Ardından 500 Euro verip kuyumcudan bozmasını isteyen kadın, paranın 600 lirasını el çabukluğuyla, cüzdanın altında gizleyip, yine arkasında duran çocuğa verdi. Kuyumcuya eksik para verdiğini söyleyip üstüne 600 lira daha alarak, işyerinden ayrıldı.

Bir süre sonra bileziklerin çalındığını ve paranın eksik olduğunu farkeden kuyumcu, güvenlik kamerası görüntülerini izledi.

Görüntülerden yapılan hırsızlığı gören işyeri sahibi, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis, çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen kadın ile çocuğun yakalanmasına çalışıldığı belirtildi. Kentte ve çevredeki benzer hırsızlık olaylarına karıştıklarının tespit edildiği de öğrenildi.
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...