Galatasaray'da herkes tatilde, o Florya'da!

Galatasaray'da herkes tatilde, o Florya'da!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Aydın Yılmaz geçirdiği sakatlık sonrası Florya'da çalışmalarında devam ediyor...

Galatasaray'da 11 Temmuz'da Avusturya'da başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesinde oyuncular tatilini sürdürürken, bir isim ise antrenmanlarına erkenden başladı. Geçtiğimiz sezonu Türkiye Kupası'nda Elazığspor ile oynanan mücadelede talihsiz bir sakatlık geçiren ve sezonu kapatan Aydın Yılmaz, sezon başında diğer isimlerin gerisinde kalmamak için çalışmalarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde devam ediyor.


AYDIN'IN FOTOĞRAFI ŞAŞIRTTI
Aydın'ın sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğraf da, yapılan çalışmalar sonrasında 26 yaşındaki oyuncunun ciddi bir gelişim gösterdiğini ortaya serdi. Galatasaray'ın altyapısından yetişen isimlerden olan Aydın, yaptığı çalışmalar sonrasında ciddi şekilde güçlenmeyi başardı. Sarı-kırmızılıların sakatlığa kurban verdiği bir diğer isim olan Bruma da, antremnan koçu ile birlikte özel programını sürdürüyor. G.Saray'da iki ismin de sezon başında sakatlıklarının etkisini tamamiyle atmış şekilde kampa katılması bekleniyor.


Galatasaray'da herkes tatilde, o Florya'da!



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...