Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suarez'den 'ısırma' olayına inanılmaz bahane

Suarez'den 'ısırma' olayına inanılmaz bahane

SPOR Haberleri

Chiellini'yi ısırdığı gerekçesiyle, 9 milli maçtan men edilen ve 4 ay futbolla tüm ilişiği kesilen Suarez'in,FIFA'ya gönderdiği savunma metni ortaya çıktı.

Luis Suarez, İtalyan savunmacı Chiellini'yi ısırdığı suçlamalarına ilişkin, FIFA'ya gönderdiği savunmasında ortada kasıtlı bir hareket olmadığını iddia etti. nbsp;Chiellini'yi ısırdığını yalanlayan Suarez; "Olay kesinlikle insanların tanımladığı gibi gelişmedi. Bir darbe alıp dengemi kaybettim. Bu yüzden rakibimin üzerine düştüm. Dişlerimde büyük bir acı hissettim. Yanağımda da küçük bir çürük oluştu" ifadelerini kullandı.
nbsp;
Ancak olayın görüntüleri Suarez'i yalanlar nitelikte. Görüntülerde, Uruguaylı oyuncunun kasıtlı olarak Chiellini'nin omzunu ısırdığı net şekilde görülüyor.
nbsp;
FIFA, kariyerinde 3. kez bir oyuncuyu ısıran Suarez'e, tarihinin en ağır cezasını vermişti. Suarez'i 9 milli maçtan men eden FIFA Disiplin Kurulu, oyuncunun 4 ay futbolla tüm ilişiğini de kesmişti. FIFA'yı, Uruguay Milli Takımı'na karşı komplo kurmakla suçlayan Uruguaylı yetkililer temyiz yoluna gitti. Cezada indirime gidilip gidilmeyeceği merakla bekleniyor. nbsp;

nbsp;Suarez'den 'ısırma' olayına inanılmaz bahane

Kahramanlar gibi karşılandı!

İtalya-Uruguay karşılaşmasında rakip takım oyuncusu Chiellini'yi ısırdığı gerekçesiyle FIFA'nın 9 maç ve 4 ay ceza verdiği Luis Suarez, ülkesine döndü. Uruguaylı futbolcuyu başkent Montevideo'ya dönüşünde havaalanında yaklaşık bin kişi karşıladı.

Evine döndükten sonra hayranlarının desteğini sürdürdüğü Suarez, iki çocuğuyla birlikte balkona çıktı ve kendisini görmeye gelen taraftarları selamladı.

Uruguaylı futbolseverler; bu esnada Luis Suarez'e büyük ilgi gösterdi ve yaptıkları tezahüratlarla uzun süreli ceza alan oyuncuya destek verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...