Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serena Williams, veda etti

Serena Williams, veda etti

SPOR Haberleri

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Serena Williams, Fransız Alize Cornet'ye 2-1 yenilerek üçüncü turda elendi.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wimbledon Tenis Kulübü kortlarında oynanan maçta, turnuvayı 5 kez kazanan ABD'li Serena Williams, 25 numaralı seribaşı Fransız Alize Cornet ile karşılaştı. İlk seti rakibine sadece 1 oyun vererek 6-1 alan Serena Williams, ikinci sette iki kez servisini kırdırdı ve bu seti 6-3 hanesine yazdıran Fransız raket yeniden maça ortak oldu.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Başa baş mücadeleye sahne olan son sette yakaladığı 9 servis kırma şansından ikisini değerlerdiren Cornet, 58 dakika süren seti 6-4, maçı da 2-1 kazanarak tur atladı. 2007 yılından bu yana Wimbledon'da mücadele eden ve en fazla üçüncü tura kadar çıkabilen 24 yaşındaki Fransız tenisçi, kariyerinde ilk kez bu turnuvada 4. turda raket sallayacak.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Tek kadınlarda 5 numaralı seribaşı Rus Maria Sharapova, ABD'li Alison Riske'yi 6-3 ve 6-0'lık setlerle 2-0 mağlup etti ve rakibini turnuva dışında bıraktı. 2004 yılının Wimbledon şampiyonu Sharapova, toplam 69 dakika süren ve 5 kez servis kırdığı mücadelede 3 ace, 25 winners, 12 basit ve 4 çift hatayla oynadı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
FEDERER RAHAT GEÇTİ
Tek erkeklerde 7 Wimbledon şampiyonluğu bulunan İsviçreli Roger Federer, Kolombiyalı Santiago Giraldo'yu 6-3, 6-1 ve 6-3'lük setlerle 3-0 yenerek yoluna devam etti. Merkez kortta oynanan maçta 5 kez rakibinin servisini kıran Federer, ilk servislerden kazanılan puanlarda yüzde 84'lük başarıyla oynadı. 2 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal da günün ilk maçında Kazak Mikhail Kukushkin ile karşılaştı. 26 yaşındaki rakibi karşısında tie-break'e giden ilk seti 7-6 kaybeden Nadal, üst üste üç seti 6-1 hanesine yazdırarak tur atlayan taraf oldu. Nadal'ın 7 kez servis kırdığı mücadelede Kazak raket 33 basit hata yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...