Liverpool o yıldız için indirim bekliyor!

Liverpool o yıldız için indirim bekliyor!

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, Athletic Bilbao'nun genç kanat oyuncusu Iker Muniain için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

AS'ın haberine göre, Athletic Bilbao'nun yeni sözleşme teklifini uzun süredir bekleten 21 yaşındaki genç futbolcunun takımdan ayrılacağı dedikoduları da artmaya başladı. Ander Herrera'yı Manchester United'a satan Athletic Bilbao'nun, sözleşme önerisini henüz kabul etmeyen Muniain için iyi bir teklif gelmesi halinde satabileceği iddia edildi. 2015'te sözleşmesi bitecek oyuncuyla anlaşamaması halinde en azından para kazanmak isteyen Bilbao'nun kapısını Liverpool'un çalmaya hazırlandığı iddia edildi. Yeni sezon öncesinde bomba transferler yaparak Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir konumda olmak isteyen Liverpool, 45 milyon euro değerindeki serbest kalm maddesini ise ödemek istemiyor. Basında yer alan haberlerde Athletic Bilbao'nun bonservis ücretinde indirim yapması halinde Liverpool'un bu transferi bitirebileceği ifade edildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...