Galatasaray transferde bombaları patlatıyor!

Galatasaray transferde bombaları patlatıyor!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen milli yıldızın G.Saray'a imza atması an meselesi. Sarı-kırmızılılar bu transfer için Yekta Kurtuluş'u takasta kullanacak.

Takımın iskeletini oluşturan yerli futbolcuların kontratı uzatıp yabancı kuralına uyum sağlamak adına da birçok isimle yollarını ayırmaya hazırlanan G.Saray'da bu hafta oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor.

Roberto Mancini'nin takımdan ayrılmasından sonra teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürerken, yönetim yeni hoca gelmeden yerli transferine son noktayı koymak istiyor.

Takımın başına geçecek isme hazır bir kadro sunmanın hesaplarını yapan sarı-kırmızılı kulüp bu çerçevede daha önce defalarca temas kurdukları Olcan Adın ve Mevlüt Erdinç konusunda somut adımlar atmaya hazırlanıyor.

SPARTAK DA DEVREDE

Trabzonspor'da kalmak istemediği herkes tarafından bilinen Olcan için bordo-mavililerin kapısını bir kez daha çalan Cimbom son olarak takasta Yekta Kurtuluş'u önermişti. Bu öneriye sıcak bakan İbrahim Hacıosmanoğlu, Yekta'nın yanı sıra 2 milyon Euro da nakit para talep ederken G.Saray'ın başkanın bu isteğine 'Evet' demesi bekleniyor.

Geçen sezon özellikle UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarılı performansıyla dikkat çeken Olcan Adın için Rus temsilcisi Spartak Moskova'nın da 3.5 milyon Euro'luk bir teklifle Trabzon'un kapısını çalması transferin önündeki en büyük engel gibi görünüyor.

Aslan'ın mutlu sona çok yaklaştığı transfer Olcan Adın'la sınırlı değil. Didier Drogba'nın Türkiye'den ayrılmasıyla 3. bölgeye takviye yapmak zorunda kalan sarı-kırmızılılar bu mevkide de tercihini yerliden yana kullanacak. Milli patron Fatih Terim'in gözdelerinden Mevlüt Erdinç için Saint Etienne'le pazarlık halinde olan yönetim, kesenin ağzını açıp en geç hafta sonuna kadar imzayı attırmak niyetinde. VATAN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...