Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suarez'e güzel haber!

Suarez'e güzel haber!

SPOR Haberleri

9 maçlık ceza verilen Luis Suarez için Uruguay FIFA'ya itiraz etti. Oyuncunun pişmanlık göstermesi durumunda cezasının azalacağı öne sürüldü

Uruguay'ın yıldızı Luis Suarez'e verilen cezada indirime gidilebileceği iddia edildi. İtalya maçında rakibi Chiellini'yi omzundan ısıran ve ardından 9 maç men ile 4 ay futboldan uzaklaştırma alan oyuncunun tavrının, cezasının indirilip indirilmeyeceğini belirleyeceği bildirildi. Brezilya basınındaki habere göre oyuncunun dokuz maçla cezalandırılmasında, yaptığı savunmanın büyük etkisi oldu. Olanları 'yanlışlıkla oldu' şeklinde savunan Suarez'e karşı disiplin komitesi, yapılan hareketlerin kasıtlı olduğu konusunda birleşti. Deneyimli futbolcunun daha önce de aynı davranışı sergilemiş olmasına karşın, yaptığını kabul etmeyerek hiçbir pişmanlık göstermemesinin aldığı cezayı artırdığı belirtildi. Uruguay Futbol Federasyonu yaptığı açıklamayla karara itiraz edileceğini duyurdu. 7 günlük bir süresi bulunan itirazın başarıya ulaşmasının oyuncuya bağlı olduğu, Luis Suarez'in pişman olduğunu söylemesi durumunda cezasında indirime gidileceği öne sürüldü. (Milliyet)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...