Trabzon'dan Olcan Adın açıklaması!

Trabzon'dan Olcan Adın açıklaması!

SPOR Haberleri

Cuma akşamı Ünal Aysal ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun görüşmesinden sonra bugün bordo mavili cephede bomba patladı.

Galatasaray Olcan Adın transferinde rakiplerinin bir hatta iki adım önüne geçti. Cuma akşamı Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun görüşmesinden sonra bordo mavili cepheden bugün önemli açıklamalar geldi.


Görüşmelerde sona gelindiğini belirten Trabzson cephesi "Galatasaray ile anlaşmak üzereyiz. Bir iki gün içinde işlemler biter. KAP bildirimi bile yapılır. Artık büyük adımlar atıldı. Geri dönüş olmaz" ifadelerini kullanıyor. Görüşmeleri Trabzonspor adına sürdüren CEO Burak Gürdal yaptığı açıklamada "Gelişmeleri bir iki gün içerisinde görebilirsiniz" diyerek bir bakıma Trabzon yönetiminden gelen bilgiyi doğruladı.


Galatasaray'ın Olcan için son teklifte Trabzon'a 3 milyon 500 bin Euro artı bir futbolcu teklif ettiği öğrenildi. Taraftarın ödeme planı üzerinde pazarlık yaptığı belirtildi. (3puan)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...