Burası Sinop Cezaevi

/ Kaynak: İHA
Burası Sinop Cezaevi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sokak basketbolunun en iyilerini keşfetmeyi amaçlayan düzenlenen Red Bull King of the Rock Turnuvası'nın Türkiye elemeleri tamamlandı

Sokak basketbolunun en iyilerini keşfetmeyi amaçlayan düzenlenen Red Bull King of the Rock Turnuvası'nın Türkiye elemeleri tamamlandı ve final Sinop Tarihi Cezaevi'nde gerçekleşti.

Red Bull King Of The Rock'ta, İzmir, İstanbul, Ankara ve Bursa'da düzenlenen şehir elemelerinde başarılı olarak finale kalan 32 erkek, 8 kadın sokak basketbolcusu, Sinop'daki Tarihi Cezaevi'nde ter döktü. Turnuva sonunda sokak basketbolu kraliçesi akademisyen Sinegül Aksoy, günün kralı ise Burak Eşlik oldu. Büyük finalde Türkiye şampiyonu olan sporcular Tayvan'ın Samasana Adası'nda yapılacak dünya finallerinde mücadele edecek.

Finallerde ayrıca Ege Çubukçu özel bir performans sunarak Red Bull King Of The Rock için bestelediği yeni şarkısını seslendirdi. Sinoplu vatandaşların büyük ilgi gösterdiği turnuva sonrası izleyenler doyasıya eğlendi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...