Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder uzaya gidiyor!

Sneijder uzaya gidiyor!

SPOR Haberleri

Hollanda'nın Dünya Kupası'nı kazanması durumunda Sneijder uzaya gidecek!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder astronot olacak. Space Expedition Corporation isimli uzay turizmi yapan şirketin kurucusu olan Michiel Mol Sneijder'i uzaya götüreceğini açıkladı. Aynı zamanda Formula 1 takımlarından Force India'nın da başında olan Hollandalı işadamı, "Geçen yıl Sneijder ile görüştüğümüzde bana uzay seyahatlerine ne kadar meraklı olduğunu ve bir gün mutlaka gitmek istediğini söylemişti" dedi. Mol şöyle devam etti: "Gelecek yıldan itibaren mekiklerimizle uzaya insan götüreceğiz. Sneijder eğer Dünya Kupası'nı kazanırsa kendisine bu seyahati hediye edeceğim ve hiç para almadan uzaya göndereceğim. Hatta yanında arkadaşlarını da getirebilir". Bu konuda çok istekli olan Sneijder'in, kupayı kazanmaları durumunda, oldukça pahalı olan bu seyahati kendisine bedava teklif eden ünlü işadamının teklifine olumlu yanıt vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

GALATASARAY'IN İZNİ GEREKLİ

Ancak uzay seyahatinin yeni uygulanmaya başlanan bir etkinlik olduğuna dikkat çeken Michiel Mol, "Sneijder ve arkadaşları bu seyahate katılmaları durumunda umarım bu durum kulüplerini endişelendirmez. Oyuncuların sağlığını ve güvenliğini bire bir ilgilendiren bir konu olduğu için kendilerinin ve kulüplerinin garanti edici bir belgeyi temin etmeleri gerekebilir" ifadelerini kullandı. (Skorer)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...