Sanayi sitesinde korkutan yangın

Sanayi sitesinde korkutan yangın

YAŞAM Haberleri

Konya merkez Selçuklu ilçesi zafer sanayisinde bulunan bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu.

Olay,Konya Merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Öksüz nbsp; Caddesi'nde bulunan nbsp; bir iş yerinde öğlen saatlerinde nbsp; çıkan yangın korkuttu.

Alınan bilgiye göre tır ve kamyon kasalarının bulunduğu iş yerinde henüz sebebi belli olmayan yangın meydana geldi. İtfaiye ve polis ekiplerine haber verildi. Yangına ilk önce iş yeri sahipleri müdahale etti.İş yeri sahiplerinin iddiasına göre itfaiye ekiplerinin yangına geç gelmesiydi. araçlarının kül olduğunu ve kullanılmaz hale geldiğini nbsp; zararlarının fazla olduğunu belirttiler.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.Yangında kamyon dorselerini söndürmekte zorlanan itfaiye ekipleri yetersiz kaldı.

Yangının sıçradığı başka bir iş yeri sahibi;Fırat Kart ise komşusunu suçlayarak nbsp; orası hurdalık bir yer orda her pislik var.Yanık yağ,atık yağ Suriye mazotu nbsp; ve her şey satılıyor.Ateş jeneratörden çıktığı zaman ufak bir yangındı itfaiye ekiplerine bilgi verdim onlar gelene kadar alev her tarafı sarmıştı.Şuan benim 500 bin TL kaybım var.Komşumu defalarca uyardım burasını patlatırsın benim buradaki araçlarımın maliyeti yüksek dedim.Şimdi zararımızı görüyorsunuz diyen Kart, defalarca polise ve zabıtaya şikayet ettim ama bir türlü çözüm bulamadılar.

Onların 4 kasası yandı değeri 20 bin lira benim bir aracımın tanesi 300 bin TL.Onların olsa olsa zararı 20 bin TL.Şimdi benim bu zararımı kim karşılayacak dedi.

Yangına vatandaşlarında nbsp; merakı daha fazla olurken bir anne çocuğunun elinde tutarak meraklı gözlerle patlamaya hazır olan tankerlerin yanına getirirken görüntülendi.

Polis vatandaşı dağıtmakta zorluk çekerken vatandaşlar meraklı gözlerle yangını izledi.

Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Star

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...