Ve Olcan gitti gidiyor! Sona gelindi

Ve Olcan gitti gidiyor! Sona gelindi

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı ekip, Trabzonsporlu yıldız futbolcu Olcan Adın transferinde sona yaklaştı.

Sarı kırmızılı kulübün yerli transferinde bir numarası olan Olcan Adın için Trabzonspor ile yapılan transfer görüşmelerinde anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Galatasaray yönetimi henüz teknik direktör belli olmamasına karşın 5+3 kontenjanı yüzünden Olcan Adın'ın transferini sezon açılışına yetiştirmeyi planlıyor. Olcan için yapılan görüşmelerde 3.7 milyon euro ve bir futbolcu teklif eden başkan Ünal Aysal'ın bu önerisi karşısında bordo mavili yönetimin olumlu görüş bildirdiği öğrenildi. Görüşmeler olumlu sürerken, takasta verilecek oyuncu ve ödeme planı detayları üzerinde konuşulduğu bildirildi.

Trabzonspor'dan ayrılıp bu sezon mutlaka İstanbul'da futbol oynamayı çok kez söyleyen Olcan Adın'ın, iki kulübün kesin anlaşmasını beklediği ve ardından pazarlık masasına oturacağı öğrenildi. Olcan Adın Galatasaray'a gelmeye son derece olumlu bakıyor ve bu pazarlığın da uzun sürmeyeceği tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...