Olcan Adın, Florya'nın eşiğinde

Olcan Adın, Florya'nın eşiğinde

SPOR Haberleri

Olcan Adın, Florya'nın eşiğinde. Galatasaray Trabzonspor'un yıldızını bitirmeye çok yaklaştı.

Trabzonsporlu Olcan Adın, Florya'nın eşiğinde. Sarı-kırmızılı kulübün yerli transferinde bir numarası olan Olcan Adın için Trabzonspor ile yapılan transfer görüşmelerinde anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Olcan için yapılan görüşmelerde 3.7 milyon avro ve bir futbolcu teklif eden başkan Ünal Aysal'ın bu önerisi karşısında bordo-mavili yönetimin olumlu görüş bildirdiği öğrenildi. Tarafların takasta verilecek oyuncu ve ödeme planı detayları üzerinde konuştuğu bildirildi. nbsp;
Mevlüt'ten 'tamam' haberi
Öte yandan geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen ve Başkan Ünal Aysal ile görüşen Mevlüt Erdinç için Fransa'dan 'işlem tamam' haberi geldi. RMC radyosuna göre, golcü oyuncu Galatasaray'ın önerdiği üç senelik anlaşmayı kabul etti ve Fransa'ya döndü. St-Etienne'in, Galatasaray'dan gelen ilk teklifi az bulduğu belirtilirken, tarafların pazarlık masasında olduğu ve anlaşmanın kısa bir süre içinde sağlanacağı ifade edildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...