Bursa'da korkunç olay! Kafası parçalanmış halde bulundu...

/ Kaynak: AA
Bursa'da korkunç olay! Kafası parçalanmış halde bulundu...

YAŞAM Haberleri  / AA

Bursa'nın İnegöl İlçesinde barajda bulunan erkek cesedinin, 56 yaşındaki akıl hastası bir vatandaşa ait olduğu tespit edildi

Bursa'nın İnegöl İlçesinde barajda, kafası parçalanmış erkek cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre; hayvanları için ot toplayan ve Hamzabey Mahallesi'nde ikamet eden çiftçiler, Boğazköy Barajı mevkisinde su kenarında çamurun içinde bir ceset olduğunu fark etti.
Çiftçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, bulunduğu yerden çıkarılan ceset ve çevresinde inceleme yaptı.
Üzerinde "akıl hastasıdır" notu bulunan kişinin, 1 ay önce ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Hayrettin Bayram (56) olduğu tespit edildi. Kafası hayvanlar tarafından parçalanmış olan ceset, traktörle mahalle merkezine getirildi, daha sonra da incelenmek üzere İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı haber alarak morg önüne gelen Hayrettin Bayram'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna yollandı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...