Teravih namazında yangın paniği!

Teravih namazında yangın paniği!

YAŞAM Haberleri

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Aysallar Camii'nde teravih sırasında yangın çıktı. Vatandaşlar büyük panik yaşarken facia ucuz atlatıldı.

Beşyüzevler semtinde bir işyerinin alt katında bulunan Aysallar Camii'nde çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Yangın sonrası camide maddi hasar meydana gelirken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Teravih namazı kılındığı sırada caminin içine dolan yoğun duman sonrası panikle dışarıya fırlayan cemaat yangına müdahale ederken olası bir facia ucuz atlatıldı. Elektrik panosundan çıktığı tahmin edilen yangına olay yerine gelen itfaiye ekipleri de müdahale etti. Yangın tüpleriyle alevlere müdahale ettikten sonra dumandan etkilenen bir vatandaş da ambulansta ayakta tedavi gördü. Camiden çıkan cemaat uzun süre yangına müdahale edilmesini izledi.
Camiye kısa bir süre önce yeni klimalar takıldığı öğrenilirken, yangının kabloların birbirine temas etmesi sonucu çıkmış olabileceği ifade edildi.
HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...