Bakan Şimşek, o gazeteye karşı milleti uyardı

/ Kaynak: AA
Bakan Şimşek, o gazeteye karşı milleti uyardı

Ekonomi Haberleri  / AA

Bakan Şimşek,Taraf gazetesinin kendisi ve bakanlığına yönelik algı operasyonlarının sürdüğünü belirterek "Milletimizi dikkatli olmaya davet ediyorum" dedi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Taraf gazetesinin birkaç gündür kendisi ve bakanlığına yönelik algı operasyonlarına devam ettiğini belirterek, "Bu algı operasyonu ve karalama kampanyasına karşı milletimizi dikkatli olmaya davet ediyorum" ifadesini kullandı.

Şimşek, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Taraf gazetesi, birkaç gündür şahsım ve temsil ettiğim Bakanlığıma yönelik 'çamur at izi kalır' anlayışıyla kamuoyu üzerinde algı operasyonlarına devam etmektedir. Gazetenin, defalarca açıkladığımız ve tekzip ettiğimiz hususları geçirdikleri vergi incelemeleri nedeniyle tekrar tekrar ön sayfalardan yayımlamasını manidar buluyorum. Bu algı operasyonu ve karalama kampanyasına karşı milletimizi dikkatli olmaya davet ediyorum."

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...