Galatasaray'da gözler Klinsmann, Löw ve Moyes'te

Galatasaray'da gözler Klinsmann, Löw ve Moyes'te

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıklarına 1 hafta sonra başlayacak olması 'Takımı kim çalıştıracak?' sorusunu da beraberinde getiriyor.

Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlıklarına kısa bir süre kala teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Başkan Ünal Aysal'ın "Alman ekolünden yanayız" açıklamasından sonra gözler Dünya Kupası'nda görev yapan Hitzfeld, Klinsmann ve Löw'e çevrilmişti. Ancak İsviçre Teknik Direktörü Ottmar Hitzfeld'in emeklilik kararınındaki ısrarı, bir adayın daha elenmesine neden oldu. Galatasaray Yönetimi; Klinsmann ve Löw içinse Amerika Birleşik Devletleri ile Almanya'nın turnuva performanslarını bekliyor. 7 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak sarı-kırmızılılarda, teknik direktörün henüz netleşmemesi "Takımı kim çalıştıracak?" sorusunu da beraberinde getiriyor. Öyle ki, Ujfalusi'nin yerine göreve getirilen Erdal Keser, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalışmalarda takımın başında geçici olarak yer alabilir.
Geçtiğimiz günlerde David Moyes ile görüşen Aysal, her ne kadar olumlu yönde sonuç alsa da; tercihini Alman teknik adamlardan yana kullanmak istediğini açıklamıştı. Önlerinde daha zaman olduğunu vurgulayan Galatasaray Başkanı, Hikmet Karaman'la da görüşerek; fikir alışverişinde bulundu.


Yeni sezon planlamasında rakiplerine göre geride kalan sarı kırmızılılar, kamp çalışmalarına Avusturya'da başlayacak. Galatasaray, nbsp;ikinci etap hazırlıklarını ise yeni gelecek teknik direktöre göre şekillendirecek. (Kaynak: Ntvspor)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...