Ağlatan Dans dizisi sezon finali yapıyor

/ Kaynak: İHA
Ağlatan Dans dizisi sezon finali yapıyor

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Show TV'nin sevilen dizisi Ağlatan Dans Çarşamba akşamı sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Farklı kültürlerden iki gencin aşkını konu edinen dizi hakkında açıklama yapımcı Yasemin Nak dizi ile hedeflerine ulaştığını belirterek, ''Ağlatan Dans'a başlarken ilk amacımız tüm ailelerin birlikte bir diziyi rahatsız olmadan izlemeleri idi. Ayrıca Çerkes toplumuna ait sosyal bir farkındalık oluşturmaktı. Bu iki madde benim için vazgeçilmezdi ve piyasa şartlarında zor olandı . Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinden aldığım duygusal mesajlar ile istediğim yüreklere ulaştığımı gösterdi. Çerkes olmayan oyuncularım, yönetmenim ve bir çok insanın Çerkes müziği, dansı ve minnacık bile olsa gördüğü kadar gelenekleri sevmesi beni daha mutlu etti. Ağlatan Dans romantik ve imkansız bir aşk hikayesini işlerken diğer taraftan babalar ve oğullarının birbirlerine duygusal olarak asla yakınlaşamadığını anlatıyor'' dedi.


SEZON FİNALİ BİZİ ÜZDÜ
Çerkes aktivistlerden ve aynı zamanda İstanbul Çerkes Derneği'nin yönetim kurulu üyelerinden Murat Yalçın ise dizi hakkında, ''Severek izlediğimiz Ağlatan Dans'ın erken sezon finali gerçekleştirmiş olması bizi üzdü. Eylül ayı içerisinde yayınlanacak yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Ağlatan Dans ile tüm Türkiye'ye Çerkes kültürünü tanıtma şansı yakaladık.Bizleri ekran başına kilitlemeyi başaran Ağlatan Dans ekibini kutluyoruz'' diye konuştu.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...