Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uruguay Devlet Başkanı FIFA'ya küfür etti

/ Kaynak: İHA
Uruguay Devlet Başkanı FIFA'ya küfür etti

SPOR Haberleri  / İHA

Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica, Luis Suarez'in, Giorgio Chiellini'yi ısırması sonucu Dünya Kupa'sından men edilme kararı sonrası, FIFA'ya küfür etti.

Uruguay'ın Colombia'ya 2-0 yenilgisinin ardından Dünya Kupasına veda etmesi üzerine açıklama yapan Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica, Luis Suarez'in 4 aylık men cezasını değerlendirdi. FIFA'nın yaptırım uygulayabileceğini belirten Mujica'nın yaptığı açıklama sırasında, "FIFA'dakiler o… çocuğu bir çete" şeklinde küfür ettiği belirtildi. Küfürü azından kaçırdığını fark eden Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica'nın, önce ufak bir şaşkınlık yaşadığı sonra gülümsediği görüldü. Mujica'nın Luis Suarez'i de başkent Montevideo'da bulunan havalimanında karşıladığı belirtildi. Suarez, takımından önce Cuma günü Uruguay'a gelmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Uruguay takım kaptanı Diego Lugano'da FIFA'nın kararını "Barbarlık" olarak nitelendirmişti. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...