Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hırsızları, 86'lık ninenin elinden polis kurtardı - İZLE

/ Kaynak: İHA
Hırsızları, 86'lık ninenin elinden polis kurtardı - İZLE

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adıyaman'da bir eve giren iki kadın hırsız, ev sahibi 86 yaşındaki nine tarafından sopayla darp edildi.

Edinilen bilgiye göre, 9 suç kaydı olan Şahide Y. ile 17 suç kaydı olan Dilek Y. Musalla mahallesi 1429 Sokaktaki bir eve hırsızlık için girdi. Hastaneye giden 86 yaşındaki Hanım Doğan, evine geldiğinde kapıların açık olduğunu görünce eve hırsız girdiğini fark etti. Odaları kontrol ederken, evin arka odasından ses duyan Doğan, eline aldığı sopayla odaya girdi. İçeride hırsızlık şüphelilerini gören yaşlı nine, elindeki sopayla hırsızlık şüphelilerine saldırdı. Dayak yiyen hırsızlardan bir tanesinin kafası yarıldı. Hanım Doğan'ın çocukları da eve gelerek durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis hırsızlık şüphelilerini yaşlı ninenin elinden zor kurtardı. Yaşlı kadın sakinleştirilmek için dışarı çıkartılırken, polisler iki hırsızlık şüphelisine kelepçe taktı. Şahıslar dışarı çıkartılırken, yaşlı nine bu kez de birisinin saçını çekmeye başladı.
Olay yerine takviye polis ekipleri gelerek, hırsızlık şüphelilerini karakola götürdü. Şahısların hırsızlık amacıyla Malatya'dan Adıyaman'a geldikleri öğrenildi.

Olayı anlatan yaşlı 86 yaşındaki Hanım Doğan, "İçeri bir girdim hırsızlar kıyafet dolabını karıştırıyor. Onlar beni görmeden kapıyı tekrar kapatıp dışarı çıktım polise ve oğluma haber verdim. Ondan sonra içeri tam giriyordum baktım bunlar kaçmaya çalıştı ben de kaçmaması için elimden geleni yaptım. Evime üçüncü kez hırsız giriyor. Gereken yapılsın, kendilerinden şikayetçiyim" şeklinde konuştu.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
##tgvideo##
Hırsızları, 86'lık ninenin elinden polis kurtardı - İZLE

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...