Güven Parti'ye 13. tombala baskınını

/ Kaynak: İHA
Güven Parti'ye 13. tombala baskınını

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'da tombala oynatılan Güven Parti'ye polis 13. baskınını yaptı. Tombala malzemeleri bu sefer duvara yapılan gizli bölmede bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Güven Parti'de tombala oynatıldığı ihbarı ile 13. kez operasyon yaptı. Ancak her zamanki gibi tombala malzemeleri yine saklanmıştı. Ekipler, bunun üzerine partide il binası ve çevresinde arama yaptı. Yaklaşık bir saat süren aramanın ardından ekipler, malzemeleri binanın girişine asılan 'üye olmayan giremez' tabelasının arkasında buldu. Tabelanın asıldığı duvara yapılan gizli bölmeye saklanan malzemeler delil olarak toplandı. Tombala oynayan 89 kişiye Kabahatler Kanunu'na göre işlem yapılarak 189'ar lira para cezası verildi. Partinin il başkanı olan B.A. ve 3 kişiye de kumar oynatmak için yer temin etmekten işlem yapıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...