Mersin'de meydana gelen feci kazada muhtar ve azası öldü

/ Kaynak: DHA
Mersin'de meydana gelen feci kazada muhtar ve azası öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Mersin'de patpat motorunun uçuruma yuvarlanması sonucu, yanındaki azası 53 yaşındaki Mahmut Göçer ile birlikte yaşamını yitirdi.

MERSİN'nin merkez Toroslar İlçesi'ne bağlı Aladağ Mahalle Muhtarı 54 yaşındaki Kenan Özgen, kullandığı patpat motorunun (küçük traktör)uçuruma yuvarlanması sonucu, yanındaki azası 53 yaşındaki Mahmut Göçer ile birlikte yaşamını yitirdi.Kaza, 28 Haziran Cumartesi günü akşam saatlerinde Toroslar İlçesi'ne yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki yayla özelliğinde olan Aladağ Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre muhtar Kenan Özgen kendisine ait patpat motoru ile yanında birinci azası Mahmut Göçer ile birlikte şeftali bahçesine giderken, plakası belirlenemeyen karşı yönden gelen araca çarpmamak için direksiyonu kırınca uçuruma yuvarlandı. Kazada Özgen ile azası Göçer olay yerinde yaşamını yitirdi.
2 dönemdir Aladağ Muhtarlığı yapan Kenan Özgen ve Mahmut Göçer'in cenazeleri yapılan otopsinin ardından dün mahalle mezarlığında göz yaşları arasında toprağa verildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...