Dany ve Escude Beşiktaş'ı icraya verdi

Dany ve Escude Beşiktaş'ı icraya verdi

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile anlaşmaları sonra eren Escude ve Dany, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle siyah-beyazlı kulübe icra takibi başlattılar.

Beşiktaş Kulübü'nün Kamu Aydınlatma Platformuna yaptığı bildirimde Escude'nin yaklaşık 500 bin euro, Dany'in ise 480 bin euro alacağı nedeniyle hukuksal yollara başvurduklarını ve icra takibi başlattıklarını açıklandı.

2010-2013 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Ricardo Quaresma ise siyah-beyazlı takımda oynadığı dönemde kendisine verilen 125 bin euroluk cezanın iptali için mahkemeye başvurdu. Portekizli oyuncu kendisine verilen cezanın haksız olduğunu iddia ederek, cezanın iptali talebinde bulundu. Siyah-beyazlı KAP'a yaptığı bildirimde, takımın eski futbolcularından Mehmet Aurelio'nun yaklaşık 800 bin euro alacağı nedeni ile 2012 yılında başlattığı icra takibi dosyasının ödemelerin gerçekleşmesi sonucu kapandığı da açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...