Diyanet Vakfı 7 kıtaya ulaşacak

/ Kaynak: AA
Diyanet Vakfı 7 kıtaya ulaşacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

Türkiye Diyanet Vakfı ekipleri, yurt dışı için ayrılan 2,5 milyon liralık bütçeyle 46 ülkede 56 bin kişiye iftar vermek için yola çıktı.

Türkiye Diyanet Vakfı ekipleri, yurt dışı için ayrılan 2,5 milyon liralık bütçeyle 46 ülkede 56 bin kişiye iftar vermek, 30 bin 500 aileye de gıda malzemesi dağıtmak için yola çıktı.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan (TDV) nbsp; yapılan açıklamaya göre, TDV ekipleri, "Dünyanın hangi köşesinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak, uzakta da olsalar birileri açken tok yatmamak, insanlığın birlik ve dirliği için nimetleri paylaşmak ve mesafeleri hiçe sayarak gönül köprüleri kurmak için" çalışıyor.

Ramazanın sonuna kadar Afrika başta olmak üzere, Latin Amerika, Asya, Avrupa, Ortadoğu ve Balkanlar'da kuracağı iftar sofralarıyla kardeşlik duygularının pekişmesine katkı sağlayacak TYD, fakir, yetimlerin, muhtaç ve düşkünlerin temel ihtiyaçlarını karşılamak ve ramazan sevincini yaşamalarına vesile olmayı amaçlıyor.

TDV bu kapsamda, yedi kıtada insanlığa hizmet anlayışıyla ramazan ayında yurt dışı için ayırdığı 2,5 milyon liralık bütçe ile 46 ülkede 56 bin kişiye iftar verecek, 30 bin 500 aileye ise gıda malzemesi dağıtacak.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...