Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayıp 3 Yahudi'nin cesedi bulundu

/ Kaynak: AA
Kayıp 3 Yahudi'nin cesedi bulundu

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, 12 Haziran'da Batı Şeria'da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin cesetlerine ulaşıldığı bildirildi.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, 12 Haziran'da kaybolan yerleşimcilerin cesetlerinin, El-Halil kenti yakınlarında bulunduğu belirtildi.

Başbakanlık sözcüsü Ofir Gendelman da İsrail İç İstihbarat Birimi Şabak ve ordu birliklerinin çalışmaları sonucu kaybolan yerleşimcilerin cesetlerine ulaşıldığını ifade etti.

Gelişmeler üzerine Başbakan Binyamin Netanyahu'nun, kabinesini olağanüstü toplantıya çağırdığı öğrenildi.

İsrail yönetimi, 12 Haziran'da, Batı Şeria'daki Gush Etzion yerleşim biriminde kaybolan 3 Yahudi yerleşimci gencin kaçırıldığını iddia etmiş, bu konuda Filistin yönetimini sorumlu tutmuştu. İsrail Parlamentosu, bu kişilerin bulunması için orduya operasyon yapma dahil, geniş yetkiler vermişti.

Filistin Esirler Cemiyeti, İsrail askerlerinin 17 gündür sürdürdüğü operasyonlarda şu ana kadar arasında eski bakan ve milletvekillerinin de bulunduğu 589 Filistinliyi gözaltına aldığını açıklamıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...