Afrikalı öğrenci son yolculuğuna uğurlandı

/ Kaynak: İHA
Afrikalı öğrenci son yolculuğuna uğurlandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yaptığı kavga sırasında bıçaklanarak hayatını kaybeden Ebubekir Ahidjo, Kocaeli'nde toprağa verildi.

Yaklaşık 10 gün önce Kocaeli Üniversitesi'nde birlikte kaldığı yabancı uyruklu arkadaşıyla ettiği kavga sırasında bıçaklanarak hayatını kaybeden Ebubekir Ahidjo, Kocaeli'nde toprağa verildi.

Kocaeli Üniversitesi'nde yaklaşık 10 gün önce meydana gelen olayda yabancı uyruklu ev arkadaşı ile çamaşır yıkama meselesi yüzünden kavga eden Ebubekir Ahidjo isimli Orta Afrikalı öğrenci, göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Talihsiz öğrencinin cenazesi ailesinin onayıyla 10 gün sonra Kocaeli'de defnedildi. Hayatını kaybeden Ebubekir Ahidjo'nun cenazesine Orta Afrika'dan gelen babası Mohammadou Ahidjo, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasret Çomak ve talihsiz öğrencinin bir çok arkadaşı katıldı. Genç öğrencinin cenazesi Fevziye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocaeli Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...