Navas'ın sırrı

Navas'ın sırrı

SPOR Haberleri

Yunan golcünün penaltısını kurtaran Navas, "Gekas Levante'den takım arkadaşım. Onu çok iyi tanıdığım için köşeyi tahmin ettim" dedi.

Dünya Kupası'nda Kosta Rika rüzgârı esiyor. İngiltere, İtalya, Uruguay'ın bulunduğu "ölüm grubu"ndan lider olarak çıkan Kosta Rika, ikinci turda da Yunanistan'ı penaltılarla eleyerek tarihinde ilk defa çeyrek finale kaldı. Normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biten maçta Kosta Rika 5 penaltıyı da gole çevirirken, Yunanistan'da Gekas atışı kaçıran isim oldu. Yunan golcünün penaltısını kurtaran kaleci Keylor Navas ülkesinde kahraman ilan edildi. Gekas'ı çok iyi tanıdığını ve nereye vuracağını bildiğini söyleyen Navas, "Theofanis Gekas ile Levante'de takım arkadaşıydık ve antrenmanlarda onun nasıl penaltı kullandığını biliyordum. O anda aklıma gelenler sayesinde doğru köşeye atlayıp penaltıyı kurtardım, benim için çok zor olmadı" diye konuştu. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...