Bayrampaşa'da hırsızlar soygun için iftar vaktini bekledi

/ Kaynak: İHA
Bayrampaşa'da hırsızlar soygun için iftar vaktini bekledi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bayrampaşa'da bir markete iftar saatinde gelen silahlı 3 kişi, orucunu açan iş yeri çalışanlarını plastik kelepçeyle etkisiz hale getirdikten sonra soydu.

Kasada bulunan yaklaşık 12 bin TL'yi çalan soyguncular yaya olarak olay yerinden kaçtı.Olay, Muratpaşa Mahallesi Kosova Caddesi üzerindeki bir markette gerçekleşti. İddiaya göre, iftar saati markete gelen 3 soyguncu, çalışanları ilk olarak silah tehdidiyle etkisiz hale getirdi. Daha sonra çalışanların ellerini kelepçeleyen soyguncular kasada bulunan yaklaşık 12 bin TL'yi çalarak olay yerinden yaya olarak kaçtı. Çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi geldi, ancak soyguncular ara sokaklarda izlerini kaybettirmeyi başardı.Olay sonrası bir market çalışanı soyguncuların çok rahat olduğunu belirterek, "21.00 sularıydı. Biz iftarımızı yapıyorduk. Kapının biri kapalı diğeri açıktı. Elleriyle kapıyı açtılar rahat bir şekilde. Üç kişiymişler biri gözlüyordu. Geldiler, 2-3 dakika içerisinde halledip gittiler. Silahla girdiler direkt yüzümüze silah dayadılar. Bizle bir işlerinin olmadığını söylediler. Sonra bizi plastik kelepçeyle bağladılar" dedi.
Soyguncuların çok rahat olduğuna dikkat çeken işyeri çalışanı, "Çok rahattılar, ne ellerinde eldiven ne yüzlerinde maske vardı. 30 yaşlarındaydılar. Tam olarak gün sonu alınmadığı için rakam belli değil. İftardan sonra toplayacaktık" diye konuştu.
Soygundan kısa süre önce marketten alışveriş yapan İlker Yavuz isimli vatandaş ise "Alt katımda gerçekleşti olay. Ben üst katta oturuyorum. Olaydan 3 dakika önce marketteydim. Pide almak üzere girdim ve eve çıktım. Arkadaşımın bana anlattığına göre onlardan bir tanesinin burada gözcülük yaptığını söylüyorlar. Beyaz gömlekli bıyıklı bir şahsın. Daha sonra diğer iki kişi de o esnada içeri girmiş, içerideki üç tane elemanı bağlayıp kasanın bir tanesini boşalttıktan sonra yukarı doğru yaya olarak kaçıp gitmişler" dedi.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...