Kuyt'a izin yok

Kuyt'a izin yok

SPOR Haberleri

Formasını giydiği her takımda sembol isimler arasına girmeyi başaran Dirk Kuyt, Fenerbahçe için de vazgeçilmez olmayı başardı.

Sarı-lacivertli forma altında önemli başarılara imza atan ve taraftarla kurduğu diyalogla tribünlerin sevgilisi haline gelen Kuyt'ın adı ManU'yla anılınca tansiyon yükseldi. Dünya Kupası'nda sergilediği başarılı performansının ardından Louis van Gaal'ın Premier Lig'e geri götürmek istediği Hollandalıya Ersun Yanal hemen müdahale etti. "Kuyt bizim liderimiz" ifadesini kullanan Yanal, "O takımın ruhu. Saha içindeki mücadeleci yapısı bizim için çok önemli. Yeni sezonda da en büyük silahlarımızdan birisi olacak" diyerek tecrübeli yıldızın ayrılmasının söz konusu olamayacağını belirtti. Meksika maçında sahaya çıkarak Hollanda Milli Takımı formasını 100. kez giyen Kuyt'ı arayıp tebrik eden Ersun Yanal, futbolcusunun başarılı performansını da kutlarken, "Yeni sezonda sana çok daha fazla iş düşecek. Bu takımın sana ihtiyacı var" diyerek Hollandalıyı motive etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...