Şenol Güneş: Enes'i bırakmam

Şenol Güneş: Enes'i bırakmam

SPOR Haberleri

Bursaspor'un tecrübeli çalıştırıcısı, genç yeteneğin gidişine izin vermeyeceğini söyledi

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon hazırlıkları öncesi düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Güneş, "Futbola saygılı, en iyiyi arayan, izleyenlerin heyecan duyacağı bir takım oluşturmak istiyoruz" dedi. Saha içinde patron futbolcu istemediğini dile getiren Güneş, "Altyapıdan A takımda oynayacak oyuncular istiyorum. Mükemmelliğin kısa yolu çalışmaktır. Bizde öyle yapacağız" ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam, Civelli'nin belki kalabileceğini belirterek, "Kalecimiz yerli olacak. Şu an Harun birinci kaleci. Frey yedek. Böyle pahalı bir yedeğe ihtiyaç yok. Ben yabancıyı ileride düşünüyorum. Takımda sol bekte ve sol stoperde sıkıntı var. Bunu giderebilmek için transferler yapıldı. Kazım bu takımın oyuncusu. İyi beğendiğim bir isimdi. Ancak bünyeden çıktı. Dönüşü sıkıntılı olabilir" diye konuştu.
SERCAN'I DÜŞÜNMÜYORUM
Kadrosunda 23 oyuncunun bulunduğunu ideal sayının ise 25-30 arasında olduğunu belirten Güneş, "Ben Şener, Serdar, Enes'in gitmelerine kesinlikle istemiyorum. Serdar ve Şener bu takımı yukarıya taşıyacak isimlerden bazılarıdır. Dünya Kupası'nda forma giyen izlediğim 2 oyuncu vardı. Şu an elendiler. Fiyatları uygun. Ne olacak bilemiyorum. Sercan Yıldırım, Volkan ve Ozan ligin fırtına üçlüsüydü. Ancak sonra sıkıntı yaşadılar. Şuan için Sercan'ı kadroda düşünmüyorum. Bu sezon Volkan ve Ozan'dan çok şey bekliyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...