Yurtta bugün havalar nasıl? (İstanbul hava durumu)

/ Kaynak: İHA
Yurtta bugün havalar nasıl? (İstanbul hava durumu)

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yurt genelinde bugün havalar nasıl olacak, İstanbul, Ankara, Diyarbakır, İzmir... İşte illere göre hava durumu değerlendirmeleri (1 Temmuz 2014)

Yurtta bugun havalar nasıl? İstanbul hava durumu ve diğer illerin hava değerlendirmeleri burada...Yapılan son değerlendirmelere göre; yurtta hava durumu şöyle.Yapılan son değerlendirmelere göre; Artvin, Kars ve Ardahan ile Erzurum'un kuzey kesimlerinin öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Az bulutlu ve açık 34
İstanbul: Az bulutlu ve açık 28
İzmir: Az bulutlu ve açık 33
Adana: Az bulutlu ve açık 35
Antalya: Az bulutlu ve açık 30
Samsun: Az bulutlu ve açık 29
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 28
Erzurum: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeyi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 39


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...