Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım, mahkemenin kararını değerlendirdi

/ Kaynak: İHA
Aziz Yıldırım, mahkemenin kararını değerlendirdi

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mahkemenin aldığı infazın durdurulması ve yeniden yargılama kararını değerlendirdi.

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin Temmuz sayısında bir yazı yayımladı. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 23 Haziran 2014 Pazartesi günü almış olduğu kararı mutluluk ve saygıyla karşıladığını belirten Yıldırım, "Gerek söz konusu kararın olası itiraz hakkına duyduğum saygı, gerekse yargı kararları öncesi ve sonrası yorum yapma geleneğim olmaması nedeniyle bu karar hakkında da konuşmayı uygun bulmuyorum. Bununla birlikte, Fenerbahçe özeli dışında, Türkiye'de hukukun üstünlüğü ilkesine bağlı olarak, bu güzel ve bağımsız ülkenin normalleşmesine katkı sağlayan; başta yürekli ve vicdanlı hakim ve savcılarımız olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'e, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim Kılıç'a, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye ve bu karara destek olan Sayın Milletvekillerine şükran ve teşekkürlerimi bildirir; en önemlisi bu karar doğrultusunda belirli çevrelerce oluşturulmaya çalışılacak ayrımcılık ve kutuplaşmaya asla izin vermeyeceğimi tüm kamuoyuna bir kez daha deklare ederim" dedi.

"FENERBAHÇE AİLESİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

Zorlu süreçte kendilerine destek olan kongre ve divan kurulu üyelerine teşekkür eden Yıldırım, "Mücadeleden asla ödün vermeyen yürekli taraftarlarımıza, kulübümüzün tüm emekçilerine ve davamıza sahip çıkan sporcularımıza, en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Vatan Caddesi'nde, Metris'te, Çağlayan'da, Silivri'de, bizi yaz kış demeden yalnız bırakmayan, Bağdat Caddesi'nde, Anıtkabir'de, Sabiha Gökçen'de sesimize ses olan, davamıza ilk günden itibaren yürekten inanan Büyük Fenerbahçe Ailesi'ne, şükranlarımı sunuyorum. Mücadelemiz, haklılığımız ispatlanana kadar sürecek" diye konuştu.
Yıldırım, Haziran ayı içinde camiaya şampiyonluk sevinci yaşatan iki şubeyi de tebrik ederek, "2013-2014 sezonu Süper Lig Şampiyonu olan Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımımız bu zaferle üst üste 7. kez bizleri mutlu etmiştir. 6. kez Beko Basketbol Ligi Şampiyonu olan Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımımızı, Baş Antrenörümüz Zeljko Obradovic ve tüm teknik heyeti can-ı gönülden tebrik ediyor; takımımıza her daim destek veren basketbol seyircimize de teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...