Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adliyede bıçaklar konuştu, 4 yaralı var

/ Kaynak: İHA
Adliyede bıçaklar konuştu, 4 yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bir kişinin silahla yaralandığı kavganın davasında taraflar duruşma çıkışı birbirine girdi. Bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

Adana'da 'kız kaçırma' meselesi yüzünden çıkan ve bir kişinin silahla yaralandığı kavganın davasında da taraflar duruşma çıkışı birbirine girdi. Bıçakla kavgada 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, 25 Şubat 2014'te Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, Cevdet Eytiz Van'daki oğlu için yeğeni Songül Eytiz'i kaçırdı. Songül Eytiz'e aşık olan Şahin Uğurlu olayı öğrenir öğrenmez Eytiz ailesinin evini bastı. Burada çıkan kavgada Abuzeyt Eytiz karnına isabet eden kurşunla yaralandı.

KADINLARIN KÜFÜRLÜ TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Bugün de 14. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 3. duruşması için Uğurlu ve Eytiz aileleri Adana Adliyesi'ne geldi. Duruşmada, tutuklu Şahin Uğurlu tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bunun üzerine dışarı çıkan iki aileye mensup kadınlar arasında küfürlü tartışma çıktı. Tartışma erkeklerin de katılması üzerine bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmak isteyen adliye polisi yetersiz kalınca destek ekip istendi. Kısa sürede adliyeye gelen ekipler kavgayı ayırdı. Kavgada, Erdal Eytiz, Cevher Eytiz, Mevlüt Eytiz ile Uğurlu ailesinden ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar ambulans ile kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların ambulansa bindirildiği sırada Rahme Eytiz baygınlık geçirdi. Su ile yüzü yıkanan kadın da ambulansla hastaneye kaldırıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...