Kartal'a Lanzini'den kötü haber!

Kartal'a Lanzini'den kötü haber!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın transfer teklifinde bulunduğu Manuel Lanzini için Zenit de devreye girdi.

River Plate'te gösterdiği performansla Beşiktaş'ın dikkatini çeken Arjantinli orta saha Manuel Lanzini için Rusya'dan yeni bir iddia ortaya atıldı.


SON TALİP ZENİT


Izvestia'da çıkan habere göre Zenit kulübü yeni sezonda kadrosunda Manuel Lanzini'yi görmek istiyor. Haberde Dortmund ve Inter gibi kulüplerin de 21 yaşındaki oyuncu için devrede oldukları ve Rubin Kazan'ın geçtiğimiZ sezon yaptığı 5 milyon euroluk teklifin River Plate tarafından kabul edilmediği de yer alıyor.


BONSERVİSİ EL YAKABİLİR


Konu hakkında Izvestia'ya bir açıklamada bulunan Lanzini'nin menajeri Gianfranco Kichetti onu alacak olan kulübün yüklü bir miktarı kasasından çıkarması gerektiğini söylerken, "Ona çok sayıda Avrupa kulübü talip oldu ama şu noktada kulüp ismi vermek etik olmaz. Takımların bu transfer için öncelikle River Plate ile anlaşması gerekiyor. Daha sonrasında biz de kabul edilen teklifleri değerlendirip en iyisini seçmeye çalışacağız" diye konuştu.


Geçen sezon Lanzini için 5 milyon euroyu reddeden River Plate'in bu sene daha yüksek bir bonservis ücreti talep etmesi bekleniyor. Transfer bütçesi kısıtlı olan siyah beyazlı ekip eğer yüksek bir bonservis ücreti talep edilirse bu transferden çekilmek zorunda kalabilir. nbsp;


ÖNDER ÖZEN NE DEDİ?


Beşiktaş Sportif direktörü Önder Özen de bugün düzenlediği basın toplantısında Lanzini için River Plate'e bir teklif götürdüklerini ve cevap beklediklerini açıklamıştı. nbsp;


AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...