FIFA, Roben kararını verdi

FIFA, Roben kararını verdi

SPOR Haberleri

Arjen Robben'in kendini yere attığı itirafları üzerine konuyu görüşen FIFA, oyuncuya ceza verilmeyeceğini duyurdu.

FIFA Arjen Robben ile ilgili kararını açıkladı, Hollanda ucuz kurtuldu. Yıldız futbolcu, Meksika maçında bir pozisyonda, ceza sahası içinde kendisini yere attığını ve hakemi aldatmaya çalıştığını itiraf etmişti.
nbsp;
Luis Suarez başta olmak üzere turnuva başından bu yana bir çok oyuncuya bir çok farklı konuda ceza yağdıran FIFA'nın Robben ile ilgili merak edilen tavrı belli oldu ve yıldız futbolcuya ceza verilmeyeceği bildirildi.
nbsp;
BBC'ye konuşan, ismi verilmeyen bir FIFA yetkilisi, bu durumla ilgili bir kural ihlali tespit edilmediğini söyledi. FIFA Disiplin Yönetmeliği'nin 77. maddesi maç esnasında hakemlerin gözünden kaçan ihlallerle ilgili sonradan ceza verilmesine imkan verdiği ve video görüntüleri delil olarak kabul edilebildiği için, Robben için de Hollanda cephesinde endişeli bir bekleyiş başlamıştı. nbsp; nbsp;
nbsp;
Ceza alması durumunda çeyrek finaldeki Kosta Rika karşılaşmasını kaçıracak olan Arjen Robben böylece bu kritik mücadelede Portakallarla birlikte olma ve takımın en önemli kozu olarak sahada yer alma imkanı yakaladı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...