İhsanoğlu memleketi Yozgat'ı ziyaret etti

/ Kaynak: AA
İhsanoğlu memleketi Yozgat'ı ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / AA

CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, baba memleketi Yozgat'ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Yerköy'deki Seyid Molla Osman Türbesi önünde, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve hemşehrileri karşıladı.

İhsanoğlu'nu karşılayan gruptakiler, "Bozok Yaylası'nın yiğit evladı sayın cumhurbaşkanı adayımız baba ocağına hoş geldin" ve "Hoş geldin reisicumhurumuz E.M. İhsanoğlu" yazılı pankartlar açtı, "Yozgat'ın babası" sloganları attı

Seyid Molla Osman Türbesi'nde dua eden İhsanoğlu, daha sonra seçim otobüsünün öncülük ettiği konvoyla şehir merkezine geçti.

Vali Abdulkadir Yazıcı'yı ziyaret eden İhsanoğlu, gazetecilerin ilgisine teşekkür etti.

Yazıcı'ya nezaket ziyaretinde bulunduğunu anlatan İhsanoğlu, şunları söyledi:

"Sayın Valimize bir nezaket ziyaretinde bulundum. Burada takdir edersiniz hepimizin valisidir, devletimizin valisidir onun için burada nbsp; politika yapılmaz. Benim söyleyeceğim şey: Baba yurduna gelmek, ana ocağına gelmek benim için büyük bir şereftir. Burada bismillah demek benim için ayrı bir başlangıçtır. Ben sizinle daha farklı bir ortamda görüşmek isterim programı takip edeceksiniz orada görüşürüz."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...