Annesinin kucağından düşüp yaralandı

/ Kaynak: DHA
Annesinin kucağından düşüp yaralandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, annesinin kucağından düşüp yaralandığı ileri sürülen 1.5 yaşındaki Fatih Arda Çam, hastaneye kaldırıldı.

Kafatasında kırıklar oluşan ve hayati tehlikesi bulunan Fatih bebek, yapılan ilk müdahale sonrası ambulans helikopterle İzmir'deki bir hastaneye sevk edildi.

Annesi Demet Çam'ın kucağından düştüğü söylenen 1.5 yaşındaki Fatih Arda Çam bebek, bugün saat 11.00 sıralarında, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yapılan ilk müdahale sonrası Fatih bebeğin kafatasında kırıklar bulunduğu tespit edildi.

Hayati tehlikesinin olduğu belirtilen Arda bebek, daha donanımlı bir hastanede tedavisine devam edilmesi için ambulans helikopterle İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sevk işlemi sırasında anne Demet Çam'ın gözyaşlarına hakim olamadığı, eşi Fatih Çam'ın ise teselli etmeye çalıştığı görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...