Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Filistin'deki gelişmelerden derin üzüntü ve kaygı duyuyoruz

/ Kaynak: AA
Filistin'deki gelişmelerden derin üzüntü ve kaygı duyuyoruz

GÜNDEM Haberleri  / AA

Dışişleri, kaçırılan üç İsrailli gencin öldürülmesi dahil, Filistin'de son dönemde yaşanan gelişmelerden derin üzüntü ve kaygı duyulduğunu bildirdi.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Ortadoğu'da gerginliğin tırmanmakta olduğu son derece hassas ortamda, tüm tarafların geçmişteki acılardan ders alarak itidal ve sağduyuyla hareket etmesi gerektiği vurgulandı.

Açıklamada, bu menfur olayın vahim sonuçlar doğuracak yeni çatışmalara neden olmaması için her türlü gayretin gösterilmesi gerektiği belirtilerek, Filistin'de kalıcı barışın kurulabilmesi için bir an evvel barış sürecine geri dönülmesinin gerekliliğine işaret edildi.

Açıklamada ayrıca "Bu olayın faillerinin en kısa zamanda yakalanması ve olayda herhangi bir dahli olmayan Filistinli kardeşlerimizin bu olay gerekçe gösterilerek toplu cezalandırmalara tabi tutulmaması önem taşımaktadır" ifadesi yer aldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...