Davutoğlu: Bugün düğün günüdür

/ Kaynak: İHA
Davutoğlu: Bugün düğün günüdür

GÜNDEM Haberleri  / İHA

"Bu bir düğün günüdür" diyen Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Başbakan Erdoğan'ın adaylığıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ankara'da AK Parti il ve ilçe başkanları için verilen iftar yemeğine katıldı. Yemekte konuşan Davutoğlu, "12 yıldır millete hizmetten başka hiçbir gaye gütmemiş bir siyasi hareketin lideri Cumhurbaşkanı adayı oldu. Bu bir düğün günüdür. Aslında 12 yıldır olduğu gibi bugün de devlet ile millet arasındaki büyük düğünün, büyük buluşmanın bir aşamasına gelindi" dedi.

İlk defa Cumhurbaşkanını milletin seçeceğini vurgulayan Davutoğlu, eskiden Cumhurbaşkanı seçimlerinin birtakım polemikler, perde arkasında yapılan kulislerle anıldığını ifade etti. İlk defa doğal bir seyir içinde sürecin devam ettiğini belirten Bakan Davutoğlu, "12 yıl içinde her zaman yaptığımız gibi önümüzdeki 40 gün içinde de her an Cumhurbaşkanı adayımızla beraber olacağız. Onunla birlikte, onun milletle buluşmasına şahitlik edeceğiz. Halk, tekrar 12 yıl içinde olduğu gibi sesini gür bir şekilde dünyanın her köşesine duyuracak. İnşallah 10 Ağustos akşamı Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımız diye hitap edeceğiz" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...