Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan mesajı verdi: Veda değil başlangıç

Erdoğan mesajı verdi: Veda değil başlangıç

Politika Haberleri

Başbakan resmen aday olup, Köşk'e doğru en ciddi adımı attı. Erdoğan mesajlarında: 'Bu kapanış, hatime değil, bir Fatiha'dır, bir açılıştır' dedi.

Ankara tarihî bir gün yaşadı... Başbakan resmen aday olup, Köşk'e doğru en ciddi adımı attı. Mesajlarıyla herkesi kucaklayan Erdoğan, millete hizmetin Çankaya'da süreceğini vurguladı: Bu kapanış, hatime değil, bir Fatiha'dır, bir açılıştır. Türkiye'nin merakla beklediği tarihî açıklama geldi. AK Parti'nin 12. Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu. Erdoğan'ın adaylığını, partinin iki numaralı ismi Mehmet Ali Şahin, ATO Kongre Merkezi'ndeki ihtişamlı törende ilan ederken, Başbakan da "manifesto" niteliğinde konuşma yaptı. Duayla çıktığı kürsüden duayla inen Erdoğan "Bir kesimin, bir partinin değil, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı olacağız" diyerek 77 milyona seslendi. Çözüm sürecinden paralel yapıyla mücadeleye kadar birçok konuda önemli mesajlar veren Erdoğan, seçilmiş cumhurbaşkanı ile başbakanın ülkeyi uçuracağını ifade ettiği konuşmasında özetle şunları söyledi:

VESAYET DÖNEMİ KAPANACAK: nbsp;10 Ağustos'ta sadece 12. cumhurbaşkanı seçilmeyecek, aynı zamanda kara bir dönem, vesayetler dönemi de kapanmış olacak. Siyasi iktidarın karşısında duracak, halka karşı devleti temsil edecek cumhurbaşkanı seçmiyoruz. Halkın seçtiği, halktan bir cumhurbaşkanı göreve gelecek, fark bu!

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIM: nbsp;Milletim bana başbakanlık vazifesi yüklediğinde sadece AK Parti'ye oy verenlerin değil, 77 milyonun başbakanı olduk. 10 Ağustos'ta eğer seçilirsek, herkes bilsin ki asla bir kesimin, partinin değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı olacağız. Oy versin ya da vermesin herkesin cumhurbaşkanı olacağımdan kimsenin endişesi olmasın.

DİNLENMEYE GİTMİYORUM: nbsp;Eğer seçilirsek inşallah farklı bir cumhurbaşkanlığını ortaya koyacağız. Bizim için cumhurbaşkanlığı dinlenme makamı asla olamaz, olmayacaktır.

GÖZÜM ARKADA KALMAYACAK: nbsp;Recep Tayyip Erdoğan olmadığında AK Parti'nin olmayacağını düşünen varsa o, bu davayı anlayamamıştır. AK Parti, şahıslarla var olmuş, şahıslarla bugüne gelmiş bir parti değildir. AK Parti, bir dava partisidir. Gözüm arkada değil ve olmayacak. Arkada güçlü bir geleneğin, bu davayı omuzlayacak kahramanların olduğunu biliyorum. nbsp;

VEDA DEĞİL BAŞLANGIÇ: Şüphesiz ki bu bir veda değil. Bu bir ayrılık buluşması, bir bitiş, bir veda töreni de değil. Bu ifadeyi çok çok önemsiyorum, bizim için çok farklı bir an. İşte bu bir hatime değil inanıyorum ki bir fatihadır, bir açılıştır. Birbirimizden ayrılmıyor, yeni bir başlangıcın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. nbsp;

DAHA GÜÇLÜ MÜCADELE: nbsp;Paralel devlet yapılanmasıyla mücadele, cumhurbaşkanlığı dönemimizde çok daha güçlü, çok daha koordineli şekilde sürecek. Ülkemizin bağımsızlığını hedef alan bu maşa örgütle en üst düzeyde mücadele etmeye devam edecek, bu mücadeleden zerre kadar taviz vermeyeceğiz.

YENİ TÜRKİYE'Yİ İNŞA EDECEĞİZ: nbsp;Halkın seçtiği cumhurbaşkanı ve başbakan, her anlamda Türkiye'yi uçuracak. El ele, gönül gönüle vererek, dayanışma, birlik ve bütünlük içinde çok daha parlak bir geleceğe doğru ilerleyeceğiz. Yeni Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 2023 hedeflerini hep birlikte gerçekleştireceğiz.
İSMAİL SONSUZ - ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...