AK Parti'nin dünkü toplantısından dikkat çeken notlar

AK Parti'nin dünkü toplantısından dikkat çeken notlar

GÜNDEM Haberleri

Ak Parti'nin cumhurbaşkanı adayı sürpriz olmadı. Başbakan Erdoğan'ın resmen adaylığını Mehmet A. Şahin açıkladı işte o toplantıdan dikkat çeken notlar...

Tam kadro katılım: nbsp;Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi'nde yapılan toplantıya 4 bin davetli katıldı. Etkinliği nbsp;aralarında Genel Yayın Yönetmenimiz İsmail Kapan ile İhlas Medya Ankara Grup Başkanı Nuri Elibol'un da bulunduğu 250 gazeteci takip etti.
Davullu zurnalı kutlama: nbsp;ATO Kongre Merkezi önünde "Biz bir yiğit sevdik, o da sensin Usta" pankartı dikkat çekerken, davullar ve zurnalar dombıra çaldı.
Ailece ağladılar: nbsp;Erdoğan salona eşi ve çocuklarıyla birlikte geldi. Başbakan konuşmasında ihmal ettiğini söylediği eşinden ve çocuklarından helallik isteyince, özellikle kızları gözyaşına boğuldu.
"Devrimci" Erdoğan: nbsp;Başbakan Erdoğan'ın hayat hikayesinin anlatıldığı videoda, "Türkiye'nin kahramanı, sessiz yığınların sesi, milletin adamı" gibi vurgular dikkat çekti. Erdoğan'ın muhafazakar demokrat kimliğiyle birlikte "reformcu" ve "devrimci" olduğu da vurgulandı.
1 saat 3 dakika konuştu: nbsp;Dombıra şarkısıyla kürsüye çıkan Erdoğan 1 saat 3 dakika kürsüde kaldı. nbsp;
Dünya dinledi: nbsp;Başbakan Erdoğan'ın konuşması İngilizce ve Arapça'ya çevrildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...