Başkanvari kampanya

Başkanvari kampanya

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan'ın konuşması sırasında meydanlarda kullanılacak 'sembol' de gösterildi. Kırmızı mavi logonun anlamı ''Tünelin ucundaki ışık'' demek.

AK Parti, ATO Kongre salonunda adeta şov yaptı. Türk siyasî hayatında ilk defa, bu seviyede bir katılımla cumhurbaşkanlığı aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Erdoğan'ın konuşması sırasında meydanlarda kullanılacak 'sembol' de gösterildi. ABD Başkanı Barack Obama'nın 2008'deki seçim kampanyasında kullandığı logoyu hatırlatan çalışmada Erdoğan'ın başharfinin üzerine çizilen uzun bir yol resmedildi. Kırmızı mavi logonun anlamı ''Tünelin ucundaki ışık'' demek. Logo sosyal medyada günün konusu oldu. Kimileri logoda "Muhammed" yazıldığını iddia etti. Erdoğan, kampanya döneminde "Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan" ve "Milli irade, milli güç" sloganlarını kullanacak. ATO'daki toplantı sonrası Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan Erdoğan, ardından yeni başbakanlık binası inşaatını inceledi. Akşam da milletvekilleri, belediye başkanları ve partisinin il nbsp;başkanlarına iftar verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...