Arjantin'in rakibi Belçika oldu

/ Kaynak: İHA
Arjantin'in rakibi Belçika oldu

SPOR Haberleri  / İHA

2014 Dünya Kupası 2. Tur maçında normal süresi 0-0 sona eren mücadeleyi Belçika 2-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi ve Arjantin'in rakibi oldu.

2014 Dünya Kupası 2. Tur maçında dün akşam Belçika ile ABD karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 sona eren mücadeleyi Belçika 2-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi ve Arjantin'in rakibi oldu.Arena Fonte Nova'da oynanan mücadelenin ilk yarısında iki takım da kontrollü oynadı. İki takım da gol yollarında etkili olamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda da hem Belçika hem de ABD bir türlü topu filelerle buluşturmayı beceremeyince 90 dakika golsüz berabere sonuçlandı. Maçın uzatma dakikalarının hemen başlarında Belçika'nın golü geldi. 93. dakikada Lukaku'nun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Kevin de Bruyne'nun vuruşunda top kaleci Howard'ın sağından filelerle buluştu. (1-0) 105. dakikada Lukaku'nun attığı golle Belçika farkı 2'ye çıkardı. (2-0) 107. dakikada Green'ın golü ABD'yi ümitlendirse de karşılaşma 2-1 Belçika'nın üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla çeyrek finale yükselen Belçika, Arjantin'in rakibi oldu.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...