Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elektronik sigara patladı ev yandı!

Elektronik sigara patladı ev yandı!

YAŞAM Haberleri

Genelde söndürülmemiş sigara izmaritlerinden çıkan yangın haberleriyle karşılaşırız. Ancak bu defa elektronik sigara yangına sebep oldu. Nasıl mı...

İngiltere'de elektronik sigaranın şarj edildiği sırada patlamasıyla ev bir anda alevler içinde kaldı. Leigh'deki ev yangın sonucu harabeye dönerken itfaiyeciler şimdi evsiz kalsalar da Victoria Newton (34) ile 3 çocuğunun halen hayatta olmalarının büyük şans olduğunu ifade ettiler. Yangın tüm aile fertlerinin evde olduğu sırada meydana geldi. Newton, "Bir patlama sesi duyduk, ev bir anda alevler içinde kaldı. Kâbus gibiydi" diye konuştu. Kadın hemen çocuklarını kapıp evden çıkarak yangından kurtulurken yan komşunun evde bulunan kedisi ise yanarak can verdi. İngiltere'de 2 milyon kişi tarafından kullanılan elektronik sigaralar daha önce de yangınlara yol açmıştı.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...