Galaxy S5, Samsung'u hayal kırıklığına uğrattı

Galaxy S5, Samsung'u hayal kırıklığına uğrattı

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung uzun bir zamandan sonra beklenen karın yakalanamadığını, Galaxy S5 satışlarının beklenenden yavaş ilerlediğini açıkladı.

Güney Koreli elektronik devi Samsung, yatırımcıları için yeni bir bülten yayınladı. İkinci çeyrek sonundaki finansal durumu hakkında bilgi veren Samsung, daha önce hesaplanan yüksek kar beklentisinin indirilmesi gerektiği uyarısında bulundu.
NOKİA PAZAR PAYINI BÜYÜTTÜ
Samsung'un ikinci çeyrekteki satışlarının beklenildiği kadar iyi gitmediğinin vurgulandığı raporda,özellikle Galaxy S5'in satışlarının beklenenden yavaş ilerlediğinin altı çizildi. Samsung ayrıca, düşük ücretli Nokia Lumia'ların gelişmekte olan pazarlardaki payını yükseltmesinden de olumsuz etkilenmiş durumda.
SAMSUNG'DA İŞLER İYİ GİTMİYOR
Samsung geçen yıl satılan her üç akıllı telefondan birinin üreticisi olarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Ancak bu yıl işler o kadar iyi gitmiyor gibi görünüyor. İkinci çeyrek sonuçlarını gösteren rapor yayınlandığında bu durum daha net ortaya çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...