Beşiktaş'ın Fransız golcüsü yarın açıklanabilir!

Beşiktaş'ın Fransız golcüsü yarın açıklanabilir!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta, Marsilya ile kontratı gelecek sezon sonunda bitecek olan Andre-Pierre Gignac ile temasa geçildi.

Devre arasında alınan Cenk Tosun'dan sonra 2. transferini Motta ile gerçekleştiren Beşiktaş, santrfor konusunda bir imza bekliyor... Siyah-beyazlıların futbol direktörü Önder Özen, dün düzenlediği basın toplantısında "Perşembe günü bir isimle imza aşamasına gelebiliriz" deyip bu konuda net bir mesaj verdi...


Bilindiği gibi Beşiktaş'ta yabancı golcü adayları arasında Kostas Mitroglou ön plana çıkmıştı. Ancak Özen'in daha önce kiralama bedeli vermeden transfer etme konusunda anlaştığı Yunan golcü için Fulham'ın son görüşmede 700 bin Euro talep etmesi işi bozdu. Özen, "Bu şartlarda bu transfere onay vermem. Beşiktaş'ı keriz duruma düşürmem" diyerek Mitroglou'nu veto ederken dün ise yaptığı açıklamayla taraftarları heyecanlandırdı.


SOLDA DA OYNUYOR
Özen'in perşembe günü, yani yarın imza aşamasına gelebileceklerini söylediği isim Fransız yıldız Andre-Pierre Gignac... 2010-11 sezonu başında 16 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Toulouse'dan geldiği Marsilya'da geçen sezon 44 resmi maça çıkan Gignac, 22 gol atıp 5 de asist yapmıştı. Kulübüyle kontratı gelecek sezon sonunda bitecek olan Gignac, sol açıkta da forma giyebiliyor.


Fransa Milli Takımı'nın formasını 17 kez terleten ve 4 gol atan 28 yaşındaki santrfor, son olarak Dünya Kupası elemelerinde de 2 kez kadroya çağrılmış ve 6 Eylül 2013'te Fırat Aydınus'un yönettiği Gürcistan maçında süre almıştı. Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...