Emenike Chelsea'ye, Meireles West Ham'a gidiyor...

Emenike Chelsea'ye, Meireles West Ham'a gidiyor...

SPOR Haberleri

İngiliz medyası Fenerbahçe'nin iki lejyonerinin yeni sezonda Premier Lig'de forma giyeceğini duyurdu

Yabancı kontenjanındaki yeni düzenleme nedeniyle lejyonerlerini elden çıkarmaya çalışan Fenerbahçe'de beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Öncelikle geçen sezon kiralık verilen Krasic, Yobo ve Stoch'tan kurtulmaya çalışan, sonrasında ise yeteri kadar katkı sağlayamayan Holmen, Crisitan ve Kadlec'i sıraya koyan sarı-lacivertliler, özellikle Emenike'ye gelen teklifler karşısında dayanmakta güçlük çekiyor. Dünya Kupası'nda yıldızını parlatan Nijeryalı golcü için 20 milyon avro serbest kalma bedeli koyan Fenerbahçe'nin, Chelsea ile anlaşma noktasında olduğu belirtiliyor. Günlerdir bu yöndeki gelişmeleri manşetlerinden indirmeyen İngiliz medyası, Jose Mourinho'nun son olarak 15 milyon poundluk bir teklif yaptığı ve Fenerbahçe'yi ikna ettiğini yazdı.

Emenike'nin alternatifi Ayew
Bu arada Fenerbahçe'nin, gerçekleşmesi halinde Türkiye'den ayrılan en pahalı transferi olarak tarihe geçecek Emenike'nin yerine arayışlarını hızlandırdığı öğrenilirken, Pato'dan sonra Ganalı Andre Ayew'in de listeye eklendiği öğrenildi. Öte yandan Meireles'in de Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ersun Yanal'ın gözden çıkardığı Portekizli yıldız için sarı-lacivertlilerin West Ham United'la prensip anlaşmasına vardığı, eğer büyük bir sürpriz olmazsa 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Premier Lig'e geri dönmesinin kesin olduğu belirtiliyor.
M.Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...